Veelgestelde vragen

Wat zijn de INDI Robot Games?

De INDI Robot games is een competitie waarin deelnemers (ook wel roboteers genoemd) in 9 weken een op afstand gestuurde vechtrobot ontwerpen en bouwen, met als doel om andere robots uit te schakelen tijdens de INDI Robot Games.

Voor wie zijn de INDI Robot Games?

In eerste instantie mogen alleen klanten van INDI.nl meedoen met de wedstrijd. Ben je geen klant van INDI, maar wil je toch graag meedoen? Neem dan contact met ons op.

Voor het evenement zullen ook bezoekerstickets worden verkocht. Deze kunnen door iedereen gekocht worden maar let op: op = op! Houd de site goed in de gaten om de start van de ticketverkoop in de gaten te houden!

Waar & wanneer?

Waar:

DRU Industriepark (SSP-Hal)
DRU-laan 2
7071 MC Ulft

Wanneer:

22 juni 2019 van 10.00 – 16.00 uur

Hoe zit het toernooi in elkaar?

Robots schakelen elkaar uit in een knock-out-stijl toernooi: robots winnen rondes door elkaar uit te schakelen of door punten te verdienen op wendbaarheid, agressie en rijstijl.

Is Mastermilo er ook?

Ja! Mastermilo zal bij de INDI Robot Games aanwezig zijn! Iedereen die een ticket bestelt kan Mastermilo ontmoeten en zijn uitvindingen komen bekijken!

Ik wil graag meedoen: hoe geef ik mij op?

De inschrijving is gesloten, het is helaas niet meer mogelijk om zelf mee te doen. Koop hier je tickets als je wel aanwezig wilt zijn.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen voor de INDI Robot Games 2020? Vul je gegevens dan in en je mist niets.

Ik wil graag meehelpen een robot te bouwen / Waar kan ik extra teamgenoten vinden?

Je kunt jezelf altijd voorstellen op het forum van de Dutch Robot Games met de vraag of je een team kunt helpen/teamgenoten zoekt. Daarnaast kan je ook contact met ons opnemen.

Hoe bouw je een robot?

Op deze site vind je handige tips & tricks over onderdelen en bouwtechnieken. Mocht je er tijdens het bouwen wat betreft een specifiek onderdeel niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen of een topic plaatsen op het forum van de Dutch Robot Games.

Wat is het gewichtsklassement van de INDI Robot Games?

De INDI Robot Games is een competitie voor ‘featherweight’ robots. Dit zijn robots met een gewicht van maximaal 13.6 kg.