De INDI Robot Games 2020 worden gesponsord door 7 bedrijven. Zij stellen niet alleen prachtige prijzen beschikbaar voor de deelnemers, maar ook leerzame webinars voor alle geïnteresseerden. Hier stellen we onze sponsoren graag aan je voor.

Festo logo- thumbnail

Festo is wereldwijd leverancier van automatiseringstechniek en prestatieleider in industriële trainingen en educatieve programma’s. Haar doel: maximale productiviteit en prestatievermogen voor haar klanten. 

Bekijk deze video van BionicCobot. Deze pneumatische lichtgewicht robot heeft veel potentie om te worden ingezet als gevoelig hulpmiddel in de samenwerking tussen mens en robot.

WD40 logo

WD-40 Company is een wereldwijde organisatie gewijd aan het creëren van positieve blijvende herinneringen door het ontwikkelen en verkopen van producten die problemen oplossen in ateliers, garages, fabrieken en huizen over de hele wereld. 

WD-40 stelt een drietal prijzen beschikbaar. Als hoofdprijs een WD-40-goodiebag voor de winnaars. Het team dat op de tweede plek eindigt kan rekenen op een WD-40-smeerpakket  Het team dat laatste eindigt krijgt als troostprijs een WD-40-volgende-keer-beter-pakket.

Rami Yokota BV logo

Yokota is wereldwijd leverancier van intelligente assemblage systemen. Wij leven in een wereld waarin vast, vast moet zijn! 

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Rami Yokota BV:

REMA logo

Kennis en kwaliteit als basis – als het om hijs- en hefmiddelen, valbeveiligingeen intern transport gaat, biedREMA hierin eezeer uitgebreid assortiment. Binnedit assortiment bestaat eook maatwerk. REMA levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Kwaliteitszorg is hier letterlijk van levensbelang en gaat bij de productontwikkeling, productie én service werkelijk vóór alles.

Bekijk de bedrijfsvideo en neem een kijkje bij het hoofdkantoor van REMA; krijg inzicht in onze organisatie en het team dat haar van brandstof voorziet.

REMA biedt de winnaars een prachtige overnachting in Eden Designhotel Maastricht!

Kroon Oil - thumbnail

Kroon-Oil is dé smeermiddelenspecialist. Al meer dan 100 jaar richt het bedrijf zich uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Voor welke toepassing u ook een product zoekt, Kroon-Oil heeft het. Naast producten voor wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart, biedt zij diverse specialiteiten.

Mitutoyo logo

Mitutoyo is wereldleider in precisiemeettechniek. Als innovatieve fabrikant van precisiemeetapparatuur is zij wereldwijd bekend om haar hoogwaardige en technische expertise. De nauwe samenwerking met haar klanten gebeurt op een respectvolle en eerlijke manier.  

Klanten kunnen vertrouwen op een ver doorgedreven expertise en perfecte meetresultaten. Naast professioneel advies bij het zoeken of kopen van de geschikte meetoplossing en meetmachines biedt Mitutoyo ook een optimale ondersteuning. Deze bestaat uit zes pijlers: lokaal serviceteam, helpdesk, training/opleiding, kalibratie met accreditatie, onderhouds- en meetdienst. 

Onlangs opende Mitutoyo haar M3 Solution Center in Enschede. Bekijk hier de video.

HiKOKI - logo

Een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde prestaties.

Sinds oktober 2018 heten we niet langer Hitachi Power Tools, maar HiKOKI. Met deze nieuwe merknaam bouwen we verder op al het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools ons heeft gebracht. We luisteren naar de behoeftes en wensen van de eindgebruiker en nemen dit mee in het design en de ontwikkeling van onze power tools. We innoveren om onze producten te verbeteren en te voorzien van de laatste technologieën, maar bovenal om de prestaties van de professional te verbeteren. Zo kunnen ze blijven vertrouwen op power tools die hun werk zo comfortabel en makkelijk mogelijk maken, hoe groot of klein de uitdaging ook is.

De winnaar sleept een prachtige accu boor-schroefmachine én slagschroevendraaier in de wacht!